Gebruikte Zadels

Ben je opzoek naar een zadel voor je paard of pony. Maar heb je niet het budget voor een nieuw zadel? Ook dan denk ik graag met je mee,bij Sangers Horse Service is er een ruim assortiment gebruikte zadels in diverse prijscategorieën. De gebruikte zadels zijn allemaal A merk zadels en zijn zorgvuldig en uitgebreid gecontroleerd op eventuele gebreken. 

Hoe zorg je ervoor dat je de juiste zadel kiest? Met onze zadelpasservice zorgen we ervoor dat je niet alleen het juiste zadel koopt, maar dat het perfect wordt opgevuld voor de ideale pasvorm. Het opvullen van de zadels doen we zowel voor nieuwe als gebruikte zadels. 

Een goed passend zadel is heel belangrijk voor je paard maar ook voor jou! Als het zadel perfect past, kan je paard optimaal presteren en jij dus ook. Bovendien verminder je de kans op rug- of spierproblemen bij je paard.

Wij gaan per  1 januari 2024 stoppen met de inruil en verkoop van 2e hands zadels, dit om onze services en garanties te waarborgen. Voor bijna ieder budget hebben wij een passend nieuw zadel! Neem gerust eens contact op voor de mogelijkheden!