Nieuwe Zadels

Een goed passend zadel is heel belangrijk voor je paard maar ook voor jou! Als het zadel perfect past, kan je paard optimaal presteren en jij dus ook. Bovendien verminder je de kans op rug- of spierproblemen bij je paard.

Hoe zorg je ervoor dat je de juiste zadel kiest? Met onze zadelpasservice zorgen we ervoor dat je niet alleen het juiste zadel koopt, maar dat het perfect wordt opgevuld voor de ideale pasvorm. Het opvullen van de zadels doen we zowel voor nieuwe als gebruikte zadels.

Hierin bieden we een uitgebreid assortiment en hebben door jarenlange ervaring als zadelmaker en ruiter ons eigen merk RS Saddles ontwikkeld. Deze betaalbare zadels zijn gebouwd volgens de eisen van de professionele ruiters en zijn bijna voor alle paarden passend te maken door het verstelbare kopijzer. Meer informatie over dit geweldige merk kun je vinden op www.rs-saddles.com

Zo weet je zeker dat je een duurzaam zadel hebt dat jou en je paard helpt optimaal te presteren en te genieten. Onze zadelpasservice leveren we door het hele land op locatie, dus geen gesleep met trailers!

Door de jaren heen heb ik een mooi assortiment merken verzameld die allen een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben en voor iedere portemonee.

De volgende merken heb ik in mijn assortiment: